Ilona en Arjan – 07-07-2017

We willen je nog heel erg bedanken en waar zal ik is beginnen gewoon maar bij het begin.

Toen ik (Ilona) begin oktober 2015 (tsja alweer bijna 2 jaar geleden) contact met John opnam om te vragen of hij 7 juli 2017nog een plekje vrij had werd ik door vrienden bijna voor gek verklaard dat het zo ver van te voren was (achteraf denk ik maar goed��) je kon, en in november zouden we afspreken om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met jou en hoe je je werk doet. filmpjes op internet kunnen mooi zijn maar ook de klik is belangrijk.

Toen we in november bij John binnen stapten was het al heel snel duidelijk voor ons , Hij is een spontane vent de klik was er en we voelden ons op ons gemak en vooral ons zelf alles wat we zochten we hoefden dus niet na te denken of we Hem zouden kiezen dit was gelijk ja jij mag onze dag vast leggen.
Helaas duurde dit nog z’n 20 maanden voordat de grote dag daar was. Tussendoor hadden we nog wel eens contact over het hoe of wat en dit voelde altijd goed.

Een paar dagen van te voren hadden we nog telefonisch contact om de laatste dingen door te nemen en tsja 6 juli 1 dag van te voren hadden we nog maar besloten dat we een Same day edit wilde en dit was geen probleem en wat zijn we blij dat we dit gedaan hebben dit maakte onze dag af.

Eindelijk was daar 7 juli onze dag een klein beetje zenuwachtig waren we wel want tsja je staat niet dagelijks voor een camera maar dit was al snel over. We voelde ons allebij al weer snel ons zelf en konden zijn zoals we zijn.
Tijdens de shoot een hoop lol gehad John en de fotograaf Jeffrey werkte goed en leuk samen (je zou niet zeggen dat dit pas de 2e keer was en hopelijk voor jullie ook niet de laatste keer)
Wij hebben van onze dag genoten en hopelijk zijn jullie ook niks te kort gekomen. Daarna was het wachten op de film en deze is gewoon perfect we beleven de dag weer helemaal opnieuw!

Wij zouden jou zeker aanbevelen als iemand een videograaf zoekt!
John nogmaals dankjewel!!  Wij hadden ons geen betere videograaf kunnen wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *