Heeft u weleens gedacht aan een professionele videoreportage van uw huwelijksdag?

Wij kunnen uw bruiloft op creatieve wijze vastleggen. Vanaf de eerste activiteiten ’s ochtends bij u thuis, kapper of schoonheidsspecialiste tot en met het einde van uw huwelijksfeest; wij zijn erbij en leggen alle momenten van die speciale dag voor u vast.

Volledige reportage gemonteerd en geleverd op DVD
Van 08.00 tot 24.00 uur (16 uur aanwezig)

€ 1149,00  incl BTW

Wedding Film Silver is inclusief montage van ongeveer 45 minuten op DVD met 2 extra kopie’s, ook ontvangt u al het opgenomen beeld materiaal op 2 DVD’s.

Volledige reportage in High Definition (Full-HD)
Van 08.00 tot 24.00 uur (16 uur aanwezig)

€ 1349,00  incl BTW

Wedding Film Gold is inclusief montage van ongeveer 45 minuten op USB Stick, ook ontvangt u al het opgenomen beeld materiaal op de USB Stick.

Volledige reportage in Ultra HD (4K)
Van 08:00 tot 24:00 (16 uur aanwezig)

€1549,- incl BTW

Wedding Film Platinum is inclusief montage van ongeveer 45 minuten op USB Stick, ook ontvangt u al het opgenomen beeld materiaal op de USB Stick.

Optioneel aan Wedding Film Gold of Platinum kunt u een Same Day Edit toevoegen. Dit is een korte compilatie van circa 1,5 minuut op de trouwdag gemonteerd en geleverd. Deze video kunt u bijvoorbeeld op een groot scherm afspelen aan het begin van uw feestavond of gelijk delen via social media.

Same Day Edit €200,-

Nieuw!

Indien je kiest voor Wedding Film Gold of Platinum worden er indien mogelijk* gratis drone opnames gemaakt tijdens de fotoshoot.

*Weer en locatie afhankelijk